Lärdomar från året som gått

lärdomarVi börjar närma oss slutet av 2012 för att snart inleda början på år 2013. Det brukar vara populärt att vid årsskiften sätta upp nya mål och visioner för det kommande året. På något sätt ser man det som en nystart. En ny möjlighet att uppfylla drömmar.

Innan man blickar framåt kan det däremot vara bra att stanna upp för en stund och istället blicka på året som precis gått. Även om ett år snabbt passerar förbi så kan man hinna med otroligt mycket under den tiden.

En god ide kan alltså vara att tänka tillbaka på året som gått för att lära sig av de erfarenheter man fått. Några frågor du skulle kunna fundera kring kan vara:

  • Vad har varit bra med året?
  • Vilka saker är jag tacksam för som hänt under året?
  • Vilka misstag har jag gjort och vad kan jag lära mig från dessa?
  • Vilka mål satte jag upp förra året och hur har det gått?
  • Vad har lett till att jag uppnådde vissa mål och vad gjorde att jag inte uppnådde andra?

Det här vara några exempel på frågor som du skulle kunna ställa dig. Att ägna en stund åt detta för att verkligen ta lärdom av tidigare erfarenheter tror jag är bra.

Jag hoppas att du har haft ett bra samt lärorikt år och att du ser fram emot alla möjligheter som finns med kommande år.

Sist men inte minst vill jag passa på att önska Dig en god fortsättning!

”Då och då är det bra att stanna upp i vår jakt på lycka, och bara vara lycklig.”

Tips på liknande artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng